zondag 26 mei 2024

Twente, CET '22 + CET '23 serie

We gaan de vrijdagavond een vriend helpen in Enter, we blijven daar overnachten in de camper en rijden de zaterdag via de ganzenmarkt naar Hoge Hexel. Daar maken we een fietsronde langs een aantal CET'22 geocaches. We fietsen een beetje van hot naar her en het is niet echt een ronde die je kan fietsen. Wel prima geocaches en we vinden het leuk hoe mooi Twente kan zijn. Voor de zondag gaan we iets hoger om een aantal CET'23 geocaches te doen. Dit een prima looproute om te doen.

zondag 19 mei 2024

Drenthe, LB en Brunsting

Dit weekend gaan we niet ver weg, we gaan vlakbij Beilen staan. We staan achter een restaurant met de camper en fietsen 2 dagen rond. We doen een heel aantal caches van de LB serie en de Brunsting serie. Leuk om hier steeds kabouterhuisjes tegen te komen. Er zijn hele kabouterpaden aangelegd waarbij heel veel bomen kabouterhuisjes zijn gemaakt. Daarbij ook veel met de hengel gedaan tijdens deze fietsrondes.

zondag 12 mei 2024

Vakantie Normandie + COos de Kat + Groessen

We gaan 2 weken naar Frankrijk. We beginnen in Jambville waar ik vanuit Scouting Nederland een wereld Seminar van Scénes heb. Scénes gaat over duurzaamheid op Scouting kampeerterreinen. Daar heb ik erg leuke dagen gehad. Scouts uit Brazilië, Denemarken, Italië e.d., leuke mix van over de wereld. Daarna rijden we met de camper door Normandie. De hoogtepunten waren Sint Mont Michel, Jeep tour, krijtrotsen en de last post in Pieper. We hebben er mooie dingen gezien. Onderweg hebben we ook geocaches gedaan daar waar mogelijk. De laatste dagen hebben we in Nederland doorgebracht. Eerst 2 dagen gefietst in Oss, COos de Kat, en vervolgens rondom Groessen. We hebben genoten van de puzzels van de Break-in Bloemetjes en Bijtjes.