zaterdag 21 augustus 2010

Trogge in de Tied: twiede uutgave


Vorig jaar was het Tidt event ons eerste event, aangezien het wel erg gezellig is en het leuk is om andere cachers te ontmoeten vandaag naar Trogge in de Tied: twiede uutgave geweest. Het weer werkt erg goed mee. Op de heenweg al een paar caches meegepakt, voornamelijk wat vraagtekens welke al opgelost in GSAK stonden. Op het event kwamen 41 nieuwe caches online. Tegen half 11 werden die uitgedeeld. Een uur later gingen wij maar rustig op pad.
Er is een fietsroute richting Emmen uitgekomen, die gaan we wel een andere keer doen.
Een andere serie welke is uitgekomen is gaat langs allemaal bankjes een erg leuke serie waar een bonus getal op het bankje staat en in de buurt van het bankje een cache ligt, verdeeld over de hele dag werden de coördinaten gegeven van de bankjes:
- Jakkara~TidT2 , deze hadden we vlot gevonden. Later hoorde ik dat ze er zand overheen hadden gelegd waardoor hij veel moeilijker te vinden is. Echter als je de bus eruit heb gehaald ,moet je het logrolletje er nog eruit krijgen. Met een pincet lukt dit aardig.
- Pank~TidT2 is voor ons het laatste bankje welke we moeten doen, de code is vlot gevonden en de stash is weer iets verder van het bankje weg maar erg leuk verstopt. Ondertussen zien we iets verder een hele groep auto's staan (zou de Bonus daar zijn?) maar die rennen allen weer naar de auto en racen weg.
-Bankje~TidT2 hier hebben we erg lopen zoeken, we zagen wel wat afwijkends aan het bannkje maar hadden niet gelijk door hoe deze verstopmethode werkte. Later op de dag hebben deze methode vaker gezien. Hier hebben we gelijk even een broodje gegeten.
-Bij Banque~TidT2 hebben we STF gehaald, Carolaa had ons de coördinaten van de laatste 2 bankjes ge-smst. Dit was ca. 1,5 uur nadat ze vrij waren gegeven. hiermee konden we nog een leuk rondje maken en nadat we 2 tradi's tussendoor hadden gedaan kwamen we bij dit bankje aan. Het codegetal was snel gevonden, ook bij deze had je weer een magneet nodig en een andere manier van "openen". Het logrolletje had Jan snel gevonden en was ergens bevestigd op een manier zoals we vandaag al eerder tegen waren gekomen. Bij het openen van het rolletje bleken we de tweede logger zijn. Op het moment dat we de auto in willen stappen kwamen er een aantal auto's aangescheurt, leuk om te zien die goudhunters.
-Bankinn~TidT2 , ook hier is het codenummer snel gevonden maar de bijbehorende cache ligt hier iets verder van het bankje af wat we tot nu gewend zijn. Wel erg leuk gedaan.
- Banco~TidT2, het nummer voor de code is vlot gevonden maar de manier waarop het logrolletje is verstopt is nieuw voor ons. Magneet is aan te bevelen.
De Bonus hadden wij ook uitgerekend waar al die auto's bij elkar stonden, we kwamen midden in een aardappelveld uit. Nadat we terug waren gegaan naar het event terrein om nog de flitspalenmulti te loggen kwamen we bij navraag erachter dat ze per ongeluk de laatste 3 cijfers van het Noord en Oost coördinaat hadden opgedraaid.
Op de terugweg naar huis langs de bonus gereden waar we bij een bankje het tussenpunt vonden en een paar meter verder de stash. Een serie welke een Geo d'Ore van mij heeft gekregen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten