zaterdag 11 december 2010

Waardeloos

Wat waardeloos, ben ik helemaal niet van plan om waardeloos te gaan lopen wordt ik gevraagd om eens naar die puzzels te kijken. Wat als gevolg had dat ik aan het einde van de middag de laatste mail binnen had. Waardeloos zeg heb ik ook nog de licentie binnen gehaald. Tja, dan ook maar een team samenstellen om waardeloos te lopen, deze waren al snel gevonden met de cachers met wie we het noaberevent hadden georganiseerd. Alles keurig ingevuld tot ik vorige week de laatste mail doorstuur, de een kon toch de afstand niet redden met zijn knie en de ander had toch een kerstavond. Tja dan bleven Dobermann11 en wij over. Behoorlijk waardeloos dus. Wat nu?? Afzeggen?? Flink waardeloos.

Via het forum toch maar eens kijken of er andere waardeloze cachers zijn die deze waardeloze puzzels al hebben opgelost en die deze waardeloze cache willen lopen. Snel een mailtje naar PN of dit allemaal wel goed was of dat hij dit zo waardeloos vond dat alles moest worden afgeblazen. Maar niets is minder waar, een ander stel waardeloze cachers via het forum snel gevonden en met een nieuw ingevulde licentie op pad.

We hadden vroeg afgesproken en het begint al lekker donker te worden als we op pad gaan. Na het eerst punt moest er een waardeloze overhoring plaatsvinden en kunnen we verder. We hebben echt waardeloos weer, geen sneeuw, geen ijzel, geen regen en geen vorst, en dat in december! Voor helemaal niets hebben we dus de warme chocomelk meegenomen!!
Na een tijdje merken we dat we toch iets hadden gemist, zeer waardeloos. Maar met een beetje denkwerk komen we er wel uit. De meeste tussenpunten zijn goed te vinden en zijn vlot opgelost al geeft het wel het nodige denkwerk. Op een gegeven moment lopen we vast, wat we moeten doen is duidelijk maar we komen niet verder. Een telefoontje naar PN geeft aan dat we echt waardeloos bezig zijn en na correctie kunnen we verder.
Na menig duik, klim en denk werk hebben we alle punten opgelost denken we. Niets is minder waar we moeten er nog een paar. Bij de laatste opdracht heb ik mijn twijfels over één, twee opties genoteerd. (later in de auto bedenk ik hoe die ene werkt) de tweede geeft geen problemen alleen de uitvoering is verkeerd. Maar die heb ik bij de cache snel door waardoor niet veel later, nadat we eerst een echt waardeloze cache hadden gevonden, een geheel waardeloos logboek te voorschijn komt.

Een geheel waardeloze avond van deze waardeloze hobby.
Kortom: een leuke nightcache!!1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten