zaterdag 29 januari 2011

Zutphen en Wo ist Bella

Vandaag een dagje met Big Lion opgeloste mysteries zoeken in Zutphen. Het is een mooie wintserse dag, koud maar wel zo nu en dan een zonnetje.
Op de heenweg de 2 tradi's N 348 Heen en N 348 Terug opgepakt. De eerste is wat moeilijker, heeft een afwijking en je zoekt toch snel wat bij de bomen. Maar deze cache zou ook magnetisch kunnen zijn gemaakt.
Verder nog de korte multi Sluis Eefde meegepakt.
Vervolgens beginnen met de Hector serie. Er zijn 6 puzzels over Hector, allemaal verschillend en de een moeilijker dan de andere, maar met wat surfen op het internet en plak en knip werk is er wel achter te komen. De bonus is een ander verhaal, al denk ik dat je onder al het zoeken over hector de link nu al wel tegenkomt. Voor de bonus heb ik een extra hint nodig gehad. De caches zelf zijn leuk en afwisselend verstopt en steeds bij een kinderboerderij.
Verder nog heel veel andere mysteries opgezocht, maar dat zijn losstaande mysteries. Nog 3 mysteries en Zuthpen is mysterie vrij.


's avonds heeft Jan en de kids Wo ist Bella gedaan, hij is helemaal aangepast en hij klopt weer. Ze vonden hem erg leuk en hij was goed te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten