vrijdag 8 juli 2011

De herrijzing van de verborgen geheimen van Tafana

De laatste logbare cache in Twente: De herrijzing van de verborgen geheimen van Tafana is een 5 sterren cache, maar als je het begin punt wilt bepalen is het niet echt nodig om de eerste opdracht te kraken. Na wat aannames is het beginpunt snel bepaalt.
Ook andere opdrachten kun je thuis prima voorbereiden zodat je in het veld sneller doorkan.
Het verhaal is goed opgezet en als je de wandeling maakt is de ronde snel gelopen. Naar het laatste punt hoeven we niet te lopen want die is thuis al bepaald.
We missen echter een gegeven en mail naar de CO, we krijgen te horen wat we fout hebben. Raar want volgens mij is loodrecht toch echt 90 graden. Hij heeft andere plaatsen door en dan kunnen we E vinden. Maar daar vinden we alleen een geripte cache.
Nadat we dat hebben gemeld krijgen we te horen dat hij in de buurt een tijdelijke cache heeft neergelegd. Wat erg jammer is want hij had een mooie plank met een pentagram gemaakt welke nu in het bos slingert.
Maandag de hele ronde gelopen en donderdagavond de tijdelijk stash eindelijk gevonden. Jammer dat er vragen in voorkomen welke ter discussie kunnen worden gesteld anders had hij zeker een Geo d'Ore gekregen. Het verhaal is helemaal in thema de de wp's en bijbehorende vragen zijn goed op elkaar afgesteld.
Jammer dat er zelfs over de Stash een discussie mogelijk is, hij ligt nl. te dicht bij een andere tradi in de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten