zaterdag 25 augustus 2012

5000ste cache

Het gaat sneller als gedacht en moeten zelfs in de vakantie wat rustig aan doen om in het weekend bij Kaatsheuvel De Hel Van Loon te lopen. Een cache met veel geod'or's. Nadat we de kinderen bij de efteling hebben afgezet rijden wij door. Een cache waarbij je overal weer moet zoeken, gelukkig is er op de pagina een spoileruitdraai te vinden zodat je weet dat je goed zit en waar je moet zoeken. De eerste punten liggen dicht bij elkaar en zijn goed te vinden en voor de zekerheid foto graferen we ook alles. Ook laten we alle wp's in de GPS staan (we willen nog wel eens werken met 1 aangemaakt wp voor de hele route) wat hier inderdaad nodig is. We moeten zelfs nog regelmatig hulpwp's zetten waardoor het wel een beetje onoverzichtelijk wordt.

De verhaallijn is leuk en we moeten zo nu en dan even zitten om het een en ander op te schrijven en te berekenen. Er zitten tussenpunten tussen waar we al wel een variatie van kennen maar nog niet exact deze uitwerking. Leuk om het eens op deze manier te doen. De laatste moeilijke opdracht wordt op een alternatieve manier opgelost, toch makkelijk smartphones met die tooltjes erop.

De spoilerfoto van de cache waren we echter vergeten te bekijken maar het gaf gelukkig geen problemen want de hint was al duidelijk genoeg.
Een erg leuke tocht waarbij we erg veel plezier hebben gehad. In totaal even lang stil gestaan als de tijd die we hebben gelopen. Hij is niet heel erg moeilijk en hebben geen hulplijntje nodig gehad. We komen terug voor het vervolg van deze cache Hugo's Wraak (De Hel van Loon II)

Na de tocht lekker ergens geluncht, het gebak om de 5000ste cache te vieren gaan we samen met onze kids doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten