zondag 9 september 2012

Rondje Twente

Vandaag was het weer tijd om een rondje Twente te doen, eerst moest Jan weer Kosteren vanmorgen en na daarna rijden we richting Entermors 2. Daar moet je op een wp gegevens verzamelen om het slot van het hulpmiddel te kunnen openen. Een keurig verzorgde cache.
Vervolgens rijden we naar een nieuwe multi Enterse Dagen 2012: Enter the World ...... Nog nooit geweten dat heel Enter en omgeving helemaal op zijn kop staat deze dagen. Heel Enter is versiert, elke buurt heeft een eigen thema en iedereen heeft zijn tuin en straat daarop aangepast. Het is heel bijzonder om hier nu rond te rijden. bij de stash kijken we of we een sticker kunnen vinden zodat we weten dat we in de goede voortuin kijken, maar gelukkig komt de CO al naar buiten.
vervolgens naar de volgende multi hekk’npad, deze multi wordt wel heel erg kort als blijkt dat je bij het tweede wp al de cachelokatie kan berekenen.
via reggeview (jammer genoeg geen foto's genomen maar je loopt erg mooi langs het water als je de juiste route neemt), de Levende Piramide van Vroomshoop naar Op zoek naar MÉÉR!, een mysterie waar ik niets mee heb maar de stash is wel goed uitgevoerd. Van geocaching 3