zondag 13 januari 2013

Zutphen

Via wat nieuwe caches naar Zutphen om een aantal multi's te lopen. bij doolhof 3 de verkeerde aanrijroute gebruikt maar dit werkte ook. Ter plekke was het een klein puzzeltje op deze doolhof open te krijgen. Een net verzorgde cache.
Na de vlindertuin en LECC gaan we naar Zwarte magica, een nachtcache welk we een aantal weken geleden met de kinderen hadden gelopen na een weekendje weg maar die we toen niet gevonden kregen. We kregen op het moment dat we gingen zoeken een 3de bui over ons heen en we waren al nat en koud.
Na een hint van de CO dat hij achter de boom moest liggen vandaag bij daglicht terug gegaan, de CO had aangereden om met een prikstok te prikken. Maar ook dat hielp niet, we kregen geen pok te horen. Maar de aanhouder wint en na ca. 10 cm zand te hebben weggegraven kwam de stash toch eindelijk te voorschijn.
Daarna gaan we toch echt weer een wandeling maken, Ons rondje met het hondje is de volgende, een multi van ca. 5 km. De reder dat we deze nog niet hadden gedaan is dat we het niet echt leuk lijken om in een woonwijk te lopen, maar niets is minder waar. Je begint via grappige paden in het bos en via een smal pad kom je in een volgend gebied. Aangezien de stash in de voortuin staat loop je het laatste gedeelte wel weer door de woonwijk. Een verrassende multi welke achteraf leuk is om te lopen. Onderweg kwamen we nog vlak langs de mysterie Alles draait om de eenvoud


Na VW Cache Holland en rondje buiten gebied, welke we beide met Google Earth hadden opgelost gaan we naar de korte multi Museumhaven Zutphen. De wp's zijn van te voren bekend en liggen allemaal in het water. Maar gelukkig blijken dit stijgers te zijn. De vragen zijn eenvoudig en het is grappig om hier rond te lopen. De stash is vlot gevonden. Prima verzorgd.


Nog 2 multi's in de stad volgen, eerst St Jan de Doper. Dit is een kortere multi waarbij een smartphone voor alle woordwaarden erg handig blijkt te zijn. De stash is erg klein maar dankzij de hint vlot gevonden.


de laatste multi Hoffelijk Zutphen is weer langer, we komen er pas later achter dat je de wp's wel erg ruim moet bekijken. We zijn gewent om vanaf het gegeven wp de gegevens te bepalen waardoor we A verkeerd bepalen. We komen hier pas later achter toen het ook duidelijker werd dat je ruim om je heen moest kijken. Doordat we dus wat gegevens moeten corrigeren en het een lange route is zijn we best lang bezig. Het is wel een hele verrassende route want je komt in allemaal hofjes en steegjes. We hebben toch al best veel rondgelopen in Zutphen maar we zijn nu weer op plekken geweest waar we anders niet gekomen waren. Bij de witte huisjes mist er een huisnummer, ik ben tch benieuwd waarom dit zo is gekomen.
Found it 13/01/2013 thuishuis found Hoffelijk Zutphen
Found it 13/01/2013 thuishuis found St Jan de Doper
Found it 13/01/2013 thuishuis found Museumhaven Zutphen
Found it 13/01/2013 thuishuis found rondje buiten gebied
Found it 13/01/2013 thuishuis found VW Cache Holland
Found it 13/01/2013 thuishuis found eiken parket cache
Found it 13/01/2013 thuishuis found Ons rondje met het hondje
Found it 13/01/2013 thuishuis found Alles draait om de eenvoud
Found it 13/01/2013 thuishuis found Zwarte Magica
Found it 13/01/2013 thuishuis found LECC (Lochems Eerste Carpool Cache)
Found it 13/01/2013 thuishuis found Vlindertuin
Found it 13/01/2013 thuishuis found Doolhof 3.0
Found it 13/01/2013 thuishuis found HECC: Holten`s Eerste Carpool Cache

Geen opmerkingen:

Een reactie posten