dinsdag 21 mei 2013

De 3 zusjes

Afgelopen weekend de 3 zusjes caches gedaan, het eerst deel al een keer met Hans en Yvonne gelopen. Rotjong vroeg of ik met deel 3 mee ging, de dag ervoor dus deel 2 gelopen. Op zich een mooie wandelingen met zo nu en dan de puzzels zoeken om zo goed verder te komen. de cache zelf is op een wat rare plek. De zondag ga ik met Rotjong mee, het loopt nog al stroef. Na Wageningen in te zijn gelopen gaat Marco op een gegeven terug om de auto op te halen zodat we de rest van de punten met de auto langs kunnen gaan. We hebben er moeite mee en bij 1 van de punten een hulplijn gebeld, wat daar wordt omschreven is er niet meer en met hun gegevens gaan we verder.
Op het punt of no return vinden we niets wat op de omschrijving lijkt, dus maar weer een hulplijntje. Na een ander telefoonnummer te hebben gekregen kunnen we met zijn omschrijving verder. Het slot wordt met wat freubelen geopend en dan mag Marco het donker in. Hij komt met lieslaarzen terug en gaat het water in. Op het volgende punt vinden we een brief waarbij we het boek nodig hebben.
Dan komen we in een al bekend bos en na een flinke wandeling vinden we gelukkig de cache, ook dit is herkenbaar uit het boek. Leuk gedaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten