zaterdag 9 november 2013

Klimevent AGE2013

Vandaag gaan we richting Apeldoorn voor het klimevent AGE 2013. We halen Carola op en rijden richting Apeldoorn, we zijn te vroeg dus eerst lopen we een multi. als we naar boven lopen gaat de deur open en wordt er al geroepen of ik de cakes mee heb genomen. In Praag heb ik een spatelTB gekregen die van event naar event gaat, er zit een rabarberrecept bij maar dat vind ik niet lekker.
Na de multi eerst even naar het event terrein, de eerste cachers zitten er al en we besluiten om te beginnen met de wherigo welke op het terrein begint. Als we klaar zijn met het heen en weer lopen gaan we naar de klimboom. De zon schijnt nu nog en vanmiddag is het maar afwachten.
Op het moment dat wij willen vertrekken lopen NiMa&theblackdog en vandermmeer het terrein op, die gaan dus met ons mee. Gezellig
Ter plekke zien we Hopmanniak met een ladder het bos inlopen, wij volgen met klimspullen. Jan spot de cache en als we het touw in de boom hebben klimmen we om en om naar boven. Een eenvoudige boom. Wel erg gezellig met dit groepje.
Terug op het event terrein lekker op het terras gezeten terwijl Jan zo nu en dan het bos invlucht. Natuurlijk nog even naar de klimclinic kijken waar Carolaa weer een een stukje de lucht in gaat.
Een gezellig dag waarbij we geboft hebben met het mooie weer.Found it 09/11/2013 thuishuis found  De Duistere Bende! Gelderland, Netherlands
Found it 09/11/2013 thuishuis found  AGE WizKids Gelderland, Netherlands
Found it 09/11/2013 thuishuis found  AGE zoekt het hogerop! Gelderland, Netherlands
Found it 09/11/2013 thuishuis found  [AGE2013] Ice Age Gelderland, Netherlands
Attended 09/11/2013 thuishuis attended  AGE 2013 (Apeldoorns Geocache Event) Gelderland, Netherlands
Found it 09/11/2013 thuishuis found  Tijdperk Pleistoceen: Smeltwaterdal Leesterheide Gelderland, Netherlands
Found it 09/11/2013 thuishuis found  Padde(n)stoelen zoeken Gelderland, Netherlands

Geen opmerkingen:

Een reactie posten