zaterdag 21 december 2013

Dalton trail België

Rick heeft winterkamp en Simone moet werken en gaat naar oma, wij gaan dus lekker een weekend weg. De zaterdag willen we de Dalton trial in België fietsen. De route is rond de 100 km wat betekent dat we 's morgens om 5 uur opstaan om weg te rijden. Om 8 uur zitten we al op de fiets, het is dus nog donker als we beginnen. Wie verzint het dan ook om op de kortste dag van het jaar deze route te fietsen. Gelukkig zijn alle caches gemarkeerd met een gele stip op de boom of steen, het zijn dus eenvoudige oppakkertjes
De serie bestaat uit 4 series met ieder een bonus, we beginnen helemaal onderaan en missen zodoende 1 bonus aangezien we de gegevens niet compleet hebben als we overgaan naar een nieuw gedeelte van de trail. Voor de rest wel alles kunnen vinden. We zijn meerdere cachers tegengekomen maar aangezien wij de snelheid er behoorlijk in hebben zitten zijn we ze ook zo weer uit het oog.
Na rond de 10 uur fietsen en cachen kunnen we richting de super bonus, een vermoeiende dag maar wel op de kortste dag ons dagrecord verbroken. Na de mac rijden we naar een hotel in Bergen op Zoom, een super de luxe kamen met bad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten