donderdag 2 januari 2014

Apeldoorn

Vandaag heb ik vrij en aangezien Carola ok vrij is gaan we samen op pad richting Apeldoorn. Eerst Simone wegbrengen naar haar vriendje in Deventer en daarna rijden we door. we hebben 2 multi's uitgezocht als uitgangspunt.
Alternatief parkeren wilde ik graag hebben voor ons grid en daarna 2 multi's uitgezocht met een leuk aantal favo's en die we beide niet hadden. Jammer genoeg lukt een mysterie niet, we kregen de buis maar 1 cm heen en weer en vertikaal vonden we ook geen opening. Jammer maar helaas. De eerste korte multi begon makkelijk, een eenvoudig plaatje. Spijtig genoeg had het tweede wp het vuurwerk niet overleefd en lopen we met die gegevens naar wp3 waar we een tooltje vinden voor de cache. Bij de cache aangekomen hebben we 2 buizen snel opgelost maar nu de derde. Uiteindelijk ga ik kijken met mijn zaklampje welke aan de magneetstaaf zit. Dan blijkt de cache verkeerd te zijn terug geplaatst. Heel voorzichtig probeer is de buis te herstellen, lang leve de multi tool. Net op het moment dat we de hele buis hebben gesloopt komt de CO naar buiten of het lukt. We vertellen het verhaal en hij kijkt toe hoe we de cache weer repareren, alles weer netjes en correct achterlatend. Ook even foto's van wp2 laten zien. Wel een grappige bijzonder korte multi.
Daarna naar het bos van de burgemeester, een lengte van 5 km wat een leuke lengte is. Je begint in het bos en na wat simpele vragen kom je in een mooi aangelegd park, erg leuk. De opmerking dat je zeker wild tegen komt wordt duidelijk als je een gedeelte ziet waar zwijnen rondlopen. Een leuke multi waarbij de vragen duidelijk zijn en de cache goed te vinden.
En wat daarna? Carola had nog een mysterie opgelost, door de hint is de cache snel gevonden we moeten nog een kleine puzzel oplossen om hem geopend te krijgen (niet vergeten het knopje in te drukken :-) ) De zwaantjes multi's zijn niet leuk, bij de eerste zijn de puzzels wel grappig maar op een vreselijk terrein bij de tweede is het begin van de route gewoon langs de weg en eindig je in een scouting bos waarna we lang hebben moeten naar de zeer goed verstopte cache. Na 2 tradi's en een een bezoek aan de garage (1 koplamp was kapot) rijden we weer richting Twente.Found it 02/01/2014 thuishuis found  ZGA Gelderland, Netherlands Visit Log
Found it 02/01/2014 thuishuis found  bedevaart Gelderland, Netherlands Visit Log
Found it 02/01/2014 thuishuis found  Zwaantje 1: Het Philips-bos Gelderland, Netherlands Visit Log
Found it 02/01/2014 thuishuis found  Zwaantje 3: TNO Gelderland, Netherlands Visit Log
Found it 02/01/2014 thuishuis found  Los Tres Sumbreros Gelderland, Netherlands Visit Log
Found it 02/01/2014 thuishuis found  Hapsproject Gelderland, Netherlands Visit Log
Found it 02/01/2014 thuishuis found Slakkenhoop/Slagmound Orderbos Netherlands Visit Log
Found it 02/01/2014 thuishuis found  Het Bos van de Burgemeester Gelderland, Netherlands Visit Log
Found it 02/01/2014 thuishuis found  Tubular Spells Gelderland, Netherlands Visit Log
Found it 02/01/2014 thuishuis found  Alternatief parkeren Gelderland, Netherlands Visit Log
Found it 02/01/2014 thuishuis found  Dagboek Gelderland, Netherlands Visit Log
Found it 02/01/2014 thuishuis found  Snelle Eco Cache Gelderland, Netherlands Visit Log

Geen opmerkingen:

Een reactie posten