zaterdag 27 februari 2016

de 4000ste cache van Rotjong Das Bernsteinzimmer

Vandaag met Rotjong op pad om zijn 4000ste te loggen, hij heeft Das Bernsteinzimmer uitgekozen. Deze stond ook al heel lang op ons verlanglijstje.
We begonnen met het eerste punt, een aantal gelamineerde foto's, wat we ermee moeten doen is duidelijk maar een aantal foto's zijn echt niet zichtbaar. We zijn bij foto 4 van de 12 gekomen en toen zagen we de toren al staan. De klimspullen opgehaald en bekijken hoe we naar boven zouden komen. Marco gaat als eerst, leuk om zijn enthousiaste reactie te horen als hij boven door het raam kijkt. Als hij weer beneden is ga ik naar boven, echt een hele leuke cache om te doen.
We gaan door naar een korte Multi hier in de buurt, een brug midden in the middle of nowhere. De tussenpunten zijn vlot gevonden en na een klein klimmetje de cache ook.
De playmobil mysterie had ook een heel aantal favo's, dus daar ook even langs. Dan naar under the brigde. Niet verwacht dat we omhoog moeten ipv onder de brug abseilen. We besluiten dat deze ook met het touwladder gaat omdat de cache boven op een gang ligt. Jan mag naar boven. Daarna een leuke Multi met allemaal puzzels onderweg.
Dan richting Technik vs. Natur. De 2 caches in de buurt ook meegepakt. Ter plekke aangekomen zien we genoeg techniek en genoeg natuur. Onder de brug komt op 1 plek beide idd. bij elkaar. Met een camara gekeken hoe en wat, maar geen nano in het nest. Aangezien de gps aardig zwabbert verder gekeken. Tot Marco de nano ineens ziet waar we zijn begonnen. Tja een nano aan een buis en wat nu? Marco heeft en selfie stick met een camera en daar is het mee gelukt !!
De laatste van vandaag is cliffhanger, een cache die al vanaf de begintijd op mijn lijstje staat. We lopen verkeerd naar het nulpunt, we komen onderaan uit en niet bovenaan. Dus even verder lopen terwijl Madeleine beneden blijft staan. Boven kijken we waar we het touw het beste kunnen hangen, tja waar zou de cache zijn. De hint halverwege geeft niet duidelijk aan waar ik het beste naar beneden kan. We kiezen de meest logische plek uit en voorzichtig ga ik naar beneden. Toch zonde als je de cache mist. Maar ik heb geluk, na wat aanwijzingen van Madeleine weet ik dat er verder naar onderen nog een spleet in de rotsen is, kom ik precies voor de cache uit. Ik ga weer omhoog zodat Marco helemaal naar beneden kan abseilen. Een geslaagde dag met een mooie 4000ste cache voor Marco.Filmpje van het abseilen:
Filmpje over het klimmen met een touwladder:
Van geocaching 3

Filmpje over de cache op de verlaten brug:
Van geocaching 3
thuishuis found CLIFFHANGER Niedersachsen, Germany Visit Log
thuishuis found Technik vs.Natur Nordrhein-Westfalen, Germany Visit Log
thuishuis found Guidance Nordrhein-Westfalen, Germany Visit Log
thuishuis found Die Tanzlinde Nordrhein-Westfalen, Germany Visit Log
thuishuis found Die Jagd nach dem Creeper - ( Minecraft Mission) Niedersachsen, Germany Visit Log
thuishuis found Under the bridge Nordrhein-Westfalen, Germany Visit Log
thuishuis found Playmobilbox Nordrhein-Westfalen, Germany Visit Log
thuishuis found Stahlfachwerkbr├╝cke Niedersachsen, Germany Visit Log
thuishuis found Das Bernsteinzimmer(LP) Nordrhein-Westfalen, Germany Visit Log

Geen opmerkingen:

Een reactie posten