vrijdag 5 augustus 2016

De grootste bankoverval in Nederland

Vanavond met Rotjong en BigLion op pad, we gaan de nieuwe letterbox De grootste bankoverval in Nederland van Magic-Forest doen.
Bij het eerste punt denk ik een munzee te zien, maar dat was het beginpunt al ;-)
De aanwijzing voor het volgende punt is niet moeilijk en aldaar had BigLion het volgende punt al in handen. Erg mooi gemaakt. Het volgende punt vindt Rotjong, ook deze is in stijl uitgevoerd en kunnen we vlot naar het volgende WP. De WP's liggen dicht bij elkaar waardoor we snel van punt naar punt kunnen.
Er wordt goed gebruik gemaakt van de materialen die al aanwezig zijn en alle punten zijn in stijl van het verhaal en de omgeving uitgevoerd. Echt helemaal super.
Even later staat er een kunstenaar die voor de lol vraagt of we pokemons aan het vangen zijn, kennelijk moeten we daar zijn. De logische plekken (de insectenhotels) gaf hij aan dat we daar niet aan mogen komen, even kijken (je zoekt toch minder makkelijk als er een toeschouwer is) hebben we iets gevonden. Niet veel later hebben we hem open. Geweldig, dat we hier een 9 V batterij nodig hebben is gelijk duidelijk maar wat dan? Ik heb aantekeningen gemaakt bij de vorige punten en ik heb 2 eventuele telefoon nummers, dat klopt inderdaad. De tekst is duidelijk te verstaan en alles wordt genoteerd. Snel weer verder, na een eenvoudig tussenpunt komen we bij de eindcache. Bij de tweede poging is de kluis gekraakt.
Een favo voor deze cache, super gemaakt van begin tot einde. Zo kom je ze weinig tegen.

2 opmerkingen:

  1. Jammer dat je veel/alle WP's laten zien. Nu valt er niets meer te ontdekken......

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij de telefoon vind ik elke keer dat dikke Vriezeveense accent weer geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen