vrijdag 21 juni 2019

Donderdag rond Lochem

Donderdag, dus weer met Big Lion op pad. In mijn logjes noem ik hem altijd Pluisbol of grote pluisbol, het lijkt me duidelijk waar die benaming vandaan komt. Vandaag beginnen we in Wierden, de nieuwe van Major Dundee loggen. Een mysterie wat niet heel erg een mysterie is. Hengel gaat mee en aangezien Jan vandaag niet mee gaat mag ik gaan hengelen. Toch best een kunst, zeker als het best wel waait. Het laatste puntje van de hengel bleef bijna in de boom achter en bij het terugplaatsen bleef de cache alleen een de punt hangen, toch maar wat aanduwen het is niet de bedoeling dat hij uit de boom valt.
Vervolgens door naar 'Even sleutelen', daar aangekomen denken we dat we er met een paar eruit halen wel moet lukken. Helaas, er zit een dubbele bodem in en zodoende moet toch bijna alles eruit. Daarna vlot gevonden aangezien er dummies worden gebruikt gelukkig. Wel een erg leuk idee en een favo waardige cache.
De cache "huisje" is wel weer simpeler, beetje doordrukken en je hebt de cache dan maar snel door naar 'Knor Knor'. Daar is een groep aan het bbq-en. De cache is zichtbaar onder een overkapping en we lopen er gewoon heen. De groep bemoeit zich nergens mee, makkelijk. Ter plekke is het idee snel duidelijk. Als de cache echter niet makkelijk open gaat er toch maar met de hand in. Blijkt dat er een heel stel ballen zijn blijven steken en dat je behoorlijk aan het deurtje moet trekken, blijft behoorlijk steken. Wel een heel leuk idee welke een favo verdient.
Na wat simpele oppakkertjes van de picknick en reversed wherigo's (kan je thuis gewoon oplossen) komen we bij een nieuwe virtual. Best een indrukwekkende boom om te zien, leuk bordje erbij waarmee de vragen zo zijn opgelost. Foto en klaar. Via een paar simpele caches richting huis.



Found it Thuishuis found Op weg naar Ampsen Gelderland, Netherlands
Found it Thuishuis found Op de grens 2 Gelderland, Netherlands
Found it Thuishuis found Fietsroutenetwerk Gelderland, Netherlands
Found it Thuishuis found De dikke boom - Virtual Reward 2.0 Gelderland, Netherlands
Found it Thuishuis found Op de grens 1 Gelderland, Netherlands
Found it Thuishuis found Wherigo Exel (Reverse ) Gelderland, Netherlands
Found it Thuishuis found lanceerplaats Gelderland, Netherlands
Found it Thuishuis found Picknick plek 16 Gelderland, Netherlands
Found it Thuishuis found Wherigo Laren (Reverse ) Gelderland, Netherlands
Found it Thuishuis found Picknick plek 18 Gelderland, Netherlands
Found it Thuishuis found Knor Knor Overijssel, Netherlands
Found it Thuishuis found Huisje Overijssel, Netherlands
Found it Thuishuis found Even sleutelen Overijssel, Netherlands
Found it Thuishuis found Helemaal de weg kwijt Overijssel, Netherlands

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten