donderdag 21 mei 2020

Weekend Brabant en Limburg

De hotels zijn weer open en we hebben de reserveringen welke we in maart, april en begin mei hadden staan kunnen verplaatsen naar o.a. het lange Hemelvaartsweekend. Natuurlijk wel nadenken watje doet en geen drukte opzoeken. We zetten de fietsen achterop en gaan al vroeg richting Dordrecht. Daar gaan we bij de Biesbosch fietsen. We vermijden de drukke plekken want we zien dat iedereen nu wel fietst en op de standen aanwezig zijn. Gelukkig hoeven wij niet naar een strand toe. We fietsen de fietsroute tegen de telling in, zo komen we her en der wel wat geocachers tegen maar fietsen we niet gezamenlijk op. Na ruim 50 geocaches gaan we richting ons hotel in Made.De mysterierond bij de Biesbosch is een leuke rond om te fietsen, absoluut niet moeilijk wel in een mooi gebied


De tweede dag zijn we eerst wat rond gaan rijden om een aantal blokken van de stafkaart een cache te vinden. Hier nemen we een aantal virtuals voor. Daarna gaan we de Lago trail fietsen. Heel eerlijk gezegd niet echt een spectaculaire ronde. Eenvoudige caches om te vinden, wel weer met 3 bonussen. Daarna rijden we door naar het laatste blokje van de stafkaart aan de westelijke kant van Noord Brabant. Een verrassend mooi plekje, we lunchen naast de auto op de parkeerplaats waar ook een aantal mooie camperplekken zijn. Weinig bekend dank ik want er is geen camper te vinden. Daar aan de overkant een earthcache en een tradi gedaan, vervolgens terug naar het hotel.


Vandaag de Megense Muis fietsen. Echt een hele leuke ronde om te doen, een goed verzorgde serie waarbij de CO varieert in zijn caches. Bijna overal is wel een muis in verwerkt. De Bonus is echter echt geweldig uitgewerkt. Daarna de multi's in het dorp gedaan. Onderweg komen we praktisch door Ravenstein waar een stadcache te lopen valt. Als je een leuk stadje wilt zien dan is dit er wel één.
We sluiten de dag af met wat ik dacht een natuurgebied te zijn, echter kan je overal gewoon met de auto rijden wat wel weer tegenvalt. De caches zijn zelf niet heel interessant. Bijna alle caches liggen dan wel weer op een mooi uitkijkspunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten