zaterdag 12 maart 2011

Das Publikum

Das Pulbikum is een serie van 3 tradi's en een bonus net over de grens van Haaksbergen.Hij bestaat uit Das Publikum hilft, Das Publikum hilft wieder, Das Publikum hilft ein letztes Mal met daarbij de bonus Auf Los geht's los. De tradi's zijn goed te doen, overal vind je een letter en op welke positie hij moet staan. In de bonus staat de volgende hint:"Fitnessprogramm mit Hilfe eines Tierproduktes in der dritten Dimension". Bij de laatste tradi geven ze aan dat in 225 , oder seid ihr besser ??? een regel zou stan warbij je het ook de cachelokatie kan uitrekenen.
Om een lang verhaal kort te maken: we kwamen er niet uit. Gelukkig kwam er net Duitse geocachers aanlopen bij de laatste cache, zij gaven de volgende hints: 1ste deel: derde dimensie, waar vliegen vogels in? 2de deel: vroeger kregen kinderen elke morgen een lepel???? Haal het orgaan er vanaf en streep een a weg. Voor het derde deel: een ander woord voor spullen vervoeren.
Daar moesten we een 13 letterig (Duits) woord van maken. Ter plekke was de cache snel gevonden.
Een mooi stuk bos met een mooie wandeling, je moet echter goed duits kunnen als je dit soort puzzels wilt op kunnen lossen.

1 opmerking:

  1. Hoi leuk op deze blogjes te lezen. We moeten ook maar eens die kant op. Om deze cache te doen. Maar mijn Duits is niet zo goed. Dus dat word een probleem.
    Groetjes Anna ( Team Mineraal.)

    http://teammineraal.wordpress.com/

    BeantwoordenVerwijderen