zaterdag 23 april 2011

Schat van RechterenDe schat van rechteren is een multi waarbij de tussenpunten in het thema zijn aangepast. Grappige tussenpunten welke niet al te moeilijk zijn. Behalve waar je de kaart vindt, deze is nl. niet op schaal daarbij moet je de hint letterlijk nemen. het begrip niet al te ver is ca. 10 meter. Als we die vinden gaat het weer voorspoedig. Op alle punten nemen we foto's van de gegevens later blijkt dit erg handig te zijn. Als we denken dat we naar de cachelokatie vinden we het laatste tussenpunt. De cache lopen we overheen maar gelukkig heeft Rick een goed gehoord want hij hoorde het. De cache is groot genoeg voor grotere TB's en goodies.
Na de wandeling koffie met appelgebak gegeten, dit was de 500ste cache van Rick.
Na de koffie had team Berli nog 2 mysteries opgelost, deze steen is erg leuk om te zien.

Na een rondje cachen bij Heino werden we gebeld dat de Kanostoep (hitchhiker) in Hellendoorn lag of we het konden redden om er langs te rijden. Het ligt toch practisch op onze route en TTT heeft hem op een erg mooi plekje neergelegd.
Die avond komen een aantal teams langs om op onze stoep deze te loggen, voordat we naar Apeldoorn gaan leggen we deze HH op de plek waar hij is begonnen. Grappig om te lezen dat hij binnen een uur weer opgehaald is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten