maandag 25 april 2011

Oudhollands Ganzenbord


Oudhollands Ganzenbord is en multi welke me was aangeraden door een mede cacher. Het is een mysterie net onder Apeldoorn. Je hoeft geen puzzels thuis op te lossen maar aangezien er "maar" 4 teams tegelijkertijd kunnen lopen moet je de startco├Ârdinaten aanvragen.
Je vindt in het begin een ganzenbord en een etui met benodigdheden. Vervolgens wordt er steeds voor je gedobbeld en ben je zelf de levende pion. De punten zijn goed te vinden al houden we de gegooide worpen goed bij. Tussendoor vind je ook wel vakken waar je direct naar toe moet dat maakt het dus wat makkelijker en goed te controleren voor jezelf.
De tussenpunten zijn niet al te moeilijk, de kids hebben het meeste zelf gedaan (wel gecontroleerd door ons) en vinden deze erg leuk om te doen.
Onderweg nog 2 andere teams tegengekomen welke verkeerd waren gelopen en zodoende bij wp5 al een hele wandeling erop hadden zitten. Wij zijn maar voor hun gaan lopen maar we hebben ze niet meer gezien. Ons tempo lag dit keer een stuk lager dan normaal aangezien Oma mee was gegaan.
Na deze multi nog een aantal opgeloste vraagtekens en een tradi in de buurt bezocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten