zaterdag 22 oktober 2011

Snertevent


Zoals elk jaar is er in de herfstvakantie het WE-TEAM Snertevent 2011 - Het Jubileum


Dit jaar was het bij ons het laatste weekend, vrijdag al vrij genomen en op weg naar Groningen. De vrijdag fietsen we rondje Wedde, 's avonds naar WE-TEAM Stammtisch event 2011 waar tijdens het bijkletsen met andere geocachers het ABC-tje werd uitgedeeld. Toen alle truien van de we-team uitging werd duidelijk wat we hier moesten doen.
Niet al te laat weer terug naar het trekkershutje aangezien we de volgende ochtend weer terug "moesten" zijn voor WE-TEAM Snertevent 2011 - Het Jubileum. Er werd geen fietsrondje uitgedeeld maar het was zo'n lekker weer dat we toch hadden besloten om met een groepje te gaan fietsen. We gaan fietsen met Carolaa, Team Goossens en Janneke&Jip, we besluiten om T.A.B serie en Rondje Bourtanger vesting te combineren. Zo her en der worden nog andere caches meegepakt en aan het einde van de dag hebben we een kleine 60 km gefietst.
Terug op het event terrein was net onze groep voor Globus Frotter - Nachtcache, maar gelukkig kunnen we nog mee met een volgende groep. Een erg leuke nachtcache welke voor jongere kinderen soms erg eng is.
Wederom een leuk event, 12 mei is het volgende event van het We-team. Ze hebben het erover dat er compleet iets nieuws wordt georganiseerd, hij staat al vermeld in de agenda dus nu maar afwachten wat ze gaan doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten