zaterdag 24 november 2012

Red Herring 6000ste cache


Voor 2 weken geleden werd het duidelijk dat we vandaag onze 6000ste cache konden lopen, daarvoor wordt natuurlijk even rondgekeken wat een leuke cache is om te doen. Dat het een Tjm1706 multi wordt is al snel duidelijk, maar welke?
Ook Carolaa en Jan1345 lijkt het erg gezellig om mee te gaan. Aangezien we na de tijd rond Deventer willen cachen wordt Red herring deze uitgekozen. Vrijdagavond wordt hij voorbereid, uitvoering doorlezen en het raster ingevuld. Dat blijkt onderweg erg handig te zijn en daar wordt het overzichtelijker van. We beginnen wat stroef want we kijken bij het eerste wp al naar het witte bordje, maar al snel krijgen we door dat we te ver lezen. Vanaf dat punt vlot het snel, wel twijfelen we soms tussen 2 wp's. Soms is het zo dat we tussen de wp's waar we tussen twijfelen dat ze makkelijk te combineren is. Maar dan is de omschrijving en/ of de vraag zo duidelijk dat het heel duidelijk is of je goed of fout zit.
Het raster wordt steeds duidelijk zichtbaar wat het moet zijn, al denken we op een gegeven moment wat er als eerste gedeelte moet staan wordt dat bij het laatste punt toch net weer iets anders. Het cijfer is al snel duidelijk.
Bij ons wel heel lang de vraag wat nu de red herring is, het is toch allemaal goed duidelijk en besluiten later maar wat de red herring had moeten zijn. Om de cachelokatie te berekenen moeten we het raster en de formules combineren maar moeilijk is het niet. De cache is vlot gevonden. Een erg leuke wandeling waarbij er weer eens anders gedacht moet worden dan bij een gewone multi. Echt super gedaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten