zondag 23 augustus 2015

Garden of Amsterdam GeoTour

Vandaag vroeg op pad op om de Garden of Amsterdam GeoTour te doen in 1 dag. We gaan met 4 teams vanuit het land en we verzamelen ons op een carpool om vanuit daar met 1 auto verder te gaan.
Beerwolf-NL en Sphyraenida stonden al op de carpoolplek en na even benen strekken gaan we op pad. Er was een keurige lijst gemaakt met openingstijden e.d. zodat we alles konden afwerken vandaag. Je moet namelijk op je paspoort, welke je kan printen op de pagina, de woorden verzamelen die je in de caches vindt en op een aantal gelegenheden kan je een sticker verdienen. als je 30 punten hebt kan je een 'gratis" geocoin verkrijgen bij de VVV in Hilversum. (op het moment dat wij er zijn hebben ze er nog ruim 40)
Een heel aantal van de caches zijn echt leuk om te doen, erg leuke en inventieve caches en op hele mooie plekken. We hebben heerlijk de toerist in eigen land kunnen uithangen. We hadden er ook prachtig weer bij. Na een lange dag kunnen we de coins ophalen en eindigen we de dag bij een pannenkoeken restaurant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten