zondag 19 maart 2017

Huttenkloas nachtcacheHuttenkloas is afgelopen week uitgekomen. Aangezien de klok volgend weekend wordt verzet vragen we Rotjong of hij mee wil lopen. Met ons 4-en gingen we op pad. De mysterie zelf is vlot opgelost.
Ter plekke komen we ook vlot verder. Het eerste punt is snel geopend al moeten we wel even kijken wat we hier moeten doen, eigenlijk blijft er maar 1 ding over en dat blijkt de juiste. Met fire needles gaan we verder. Het volgende wp is echt mooi gemaakt, het evenwicht hebben we vlot alleen kijken we nog niet goed genoeg op het plaatje waardoor we iets langer bezig zijn. We komen goed verder naar het volgende wp. Het wp erna is vlot opgelost. Daarna hebben we de laser nodig en zijn we met de puzzel iets langer bezig, we houden het op 4 mogelijkheden maar die liggen alle 4 dicht bij elkaar en als we daar aankomen is het wp niet te missen.
De vragen over Huttenkloas weet Marco zo op te lossen. De blokkendoos is in eerste instantie vlot opgelost. We komen niet echt verder totdat ik het noteer in mijn boekje, dan zie ik het ineens. Met fire needles lopen we verder langs de weg. Wat we bij het volgende wp moeten doen zijn we snel genoeg achter, de ene kant is ook vlot opgelost maar uit de andere kant krijgen we wel heel veel cijfers. We gaan op de gok verder en dat blijkt fout te zijn, onderweg ook niet goed opgelet anders waren we goed uitgekomen. We bleken toch meer cijfers nodig te hebben dan gedacht. Gelukkig komt we verder. De puzzel met de vinger geeft geen probleem en bij de pre-finale worden we aangesproken door buurtbewoners. We zitten inderdaad in het bos, zelf twijfelen we ook of we hier wel mogen zijn. Bij de pre-finale blijken we toch 1 antwoord fout te hebben maar we kunnen hem aardig corrigeren waardoor we niet veel later de cache openen.
Echt een erg leuke nachtcache die aan te raden is. Natuurlijk krijgt deze nachtcache een favo voor de mooie uitwerking van de wp's en de cache. Met het verhaal wordt niet heel erg veel gedaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten