zaterdag 14 augustus 2021

Voorthuizen en 24000ste geocache: het hout nooit op....

Vandaag zijn we bijne toe om onze 24000ste geocache te loggen. Als we voor de tijd de ronde bij Voorthuizen fietsen hebben we genoeg om in de middag de uitgezochte geocache om als 24000ste te lopen. De ronde bij voorthuizen was prima te doen, fijn gebied om rond te fietsen en de caches zelf zijn eenvoudig te vinden. We zijn flink wat campings tegen gekomen. pnder het rondje ook de ronde Appeltje gedaan, een mooi landgoed om te lopen. Halverwege ronde Voorthuizen dus terug naar de auto. de teller stond op 23999.

Na de lunch beginnen we aan de uitgezochte multi: Het hout nooit op....

De multi heeft goed verzorgde waypoints. bij de een zijn we langer bezig geweest dan bij de ander. De eerste was vlot bepaald. wel even een magneetstokje nodig gehad. Bij het tweede WP iets langer gezeten en getekend op het papiertje welke erbij zat. Toen we hem door hadden was het nog een flinke klus om een coordinaat eruit te krijgen. WP 3 is echt mooi gemaakt. Eenvoudig wat er gedaan moet worden, maar gewoon echt leuk gedaan. Door naar wp 4, daar is de puzzel vlot gemaakt en door naar de volgende. WP 5 is lastiger en we halen ons bomenboekje er maar bij. Daar gelukkig voldoende aantekeningen en foto's gemaakt aangezien je die aan het einde ook nog nodig hebt. Bij WP 6 hebben we de geodriehoek nodig, wat we moeten doen is vrij eenvoudig moet ik zeggen. Ook het volgende wp is vlot opgelost. Wel weer erg leuk gedaan. De hele verhaallijn blijft kloppen met bijbehorende opdrachten. Ook wp 7 heb je aan het einde weer nodig.

Wp8 is snel gevonden al lopen we voor de tweede koker eerst het spoilepad af, dat is dus niet goed en even later hadden we wel de juiste boom gevonden. Snel door. Het volgende wp is weer leuk gedaan, we zijn niet lang bezig maar de uitvoering is weer top gedaan. Bij wp 10 zijn we even bezig wat de bedoeling was tot we iets aan de palen zien zitten, dan nog zijn we even bezig om een coordinaat te krijgen. Even aftasten of het nu gewone coordinaten zijn of toch RD?? Even later komen we erachter dat sommige gewoon punten moeten zijn..... Bij het laatste wp zijn we wat langer bezig geweest. Dat we dus gegevens nodig hebben van andere wp's hebben we snel door. Stukje bij beetje krijgen we het goed en ineens valt het kwartje. En dan is het afwachten of we het helemaal juiste hebben. De eindcache is echter vlot gevonden, tevreden ronden we deze multi af. Nadat we zijn ingecheckt in het hotel gaan we lekker uit eten om de 24000ste cache te vieren.

Een top dag weer.

\

Geen opmerkingen:

Een reactie posten