zondag 29 augustus 2021

Zomervakantie 2021, toeren met de camper inNoord Brabant en Noord Holland

Zondag 21 augustus We zijn op pad, gisteren alles gepakt. We gaan langs wat geocaches de gehuurde camper ophalen. We zijn benieuwd of de Ford nugget gaat bevallen.


De eerste geocache van de vakantie is gevonden in Diemen terwijl we schaapjes kijken.


In Santpoort halen we de camper op die we hebben gehuurdm we krijgen er een hele uitleg erbij. Spullen ingeladen (oei toch veel meegenomen) en richting noord Brabant. #vakantie!!
We zoeken bij Oosterhout een camperplaats. Vanavond hebben we de restaurant bonnen van Jan zijn werk gebruikt om te gaan eten bij Pascal in Oosterhout.

Heel erg goed gegeten, 4 gangen menu met een wijn arrangement. Voordat het menu begon kregen we al 3 amuses en een mandje met brood. Daarna op de fiets terug naar de camper.
Echt een aanrader, niet heel goedkoop maar dan heb je ook wat.


Goedemorgen. De eerste nacht doorgekomen, wel even wennen hoe het allemaal werkt. De eerste nacht hadden we beneden geslapen (ivm het wijn arrangement de nacht ervoor leek ons dat verstandig.)
Vandaag gaan we door het westelijke gedeelte van noord Brabant toeren om te geocachen.

We gaan Brabant door om in een aantal gemeentes waar we nog niets hebben gevonden langs te rijden. In Reusel is de volgende een geocache gevonden. Op naar de volgende gemeente waar we nog geen geocache hebben gevonden.

Vandaag is het wat kouder en zo nu en dan nat. Een prima dag om rond te rijden.


De cache was een houten bierflesje bij de bierbrouwerij. Daarna wat rondgelopen in Hilvarenbeek.


Chaam staat nu ook op de kaart.


Een rondje gelopen in Baarle Nassau. Blijft apart zo 2 landen steeds afwisseld. Het makkelijke van een kleine camper is dat je hem echt overal neer kan zetten.
Na boodschappen en koffie door naar nog 2 caches.


De laatste wandeling gaat over het rucphense bos. Een multi uit 2001 is het uitgangspunt. Een mooi gebied met heide en bos. Onderweg ook nog langs 2 tradi's gelopen.
Nu een plek voor de camper zoeken.


Bij camperplek dun achtertuin worden we welkom geheten door de eigenaar. Een plekje gezocht en eerst even wat drinken in het zonnetje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten