maandag 4 april 2022

Weekend Zeewolde, Leusden en nachtcache Het ronde huis

Dit weekenr heb ik een Scouting weekend. Op zaterdag heb ik een bestuurscoach dag in Zweewolde en de zondag een opleidersdag in Leusden.
Jan gaat de zaterdag fietsen rond het Scouting terrein in Zeewolde. Het is behoorlijk koud en hij is blij dat hij mee kan lunchen in het avonturenhuis.
In de avond gaan we naar de supermarkt en overnachten we op een camperplaats.
Op zondagochtend gaan we richting Leusden naar het LSC. Daar aangekomen eerst maar koffie drinken waarna Jan op de fiets een ronde gaat geocachen.
NA de opleidersdag gaan we richting Nunspeeten pakken we onderweg nog wat geocaches mee die Jan nodig heeft voor zijn To-Do lijst. Na wat rond te hebben gelopen in Nunspeet gaan we daar uit eten. Om 8 uur hebben we met de groep afgesproken om de nachtcache Het ronde huis te lopen.
Bij de start is het nog best licht en gelukkig gaan we goed van start. Bij de 3de WP wordt het wat donkerder en is het pad beter te volgen. De opdrachten onderweg zijn eigenlijk niet heel moeilijk. Veel QR codes en fimpjes kijken. Verder zijn er hele verhalen om (voor) te lezen. De WP's zijn goed uitgewerkt in het verhaal, de opdrachten echter simpel wat wel een tegenvaller is eigenlijk. De eindopdracht is vlot ingevuld, kennelijk hebben we 12 van de 14 goed. We krijgen vervolgens het eindcoordinaat van de cache en van de bonus. Die 2 zijn ook vlot gevonden. Binnen 3,5 uur zijn we weer terug bij de huis en rijden we naar huis. Weer een leuk weekend met verschillende dingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten