zaterdag 12 februari 2011

66612 februari is het eindelijk zo ver, we gaan 666 lopen. We hebben een behoorlijke groep dus dat moet gaan lukken; Itserik, Bassmania, Woodshop, BigLion, Carolaa en Catweazle gaan mee. We zijn met 8 personen, dus met het splitsen houd je ook een mooie groep over.
In het najaar, nog voor Waardeloos, hebben we alle puzzels al opgelost en is er een licentie verkregen.
Om 18 uur hadden we afgesproken bij het startpunt, nadat wij Bassmania en Carolaa hadden opgehaald onderweg nog 2 tradi's en opgeloste mysterie gevonden. We hebben geen tijd meer om Street View te doen, maar het schijnt dat je met 666 er vlak in de buurt komt.

Het eerste rondje wordt gelopen, het tussenpunt vrij snel gevonden en de eerste kist wordt geopend. Met die gegevens gaan we weer naar de auto voor het tweede rondje, hierbij mogen we een aantal keer peilen en laat Jan zijn atletische kunsten zien. Bij de opgave nog wel even moeten denken, maar met simpel denken bereik je hiermee het meest. Bij het derde gedeelte zagen we achteraf pas dat er meerdere getallen staan, maar aangezien wij goed hadden gelezen zagen wij eerst de goede cijfers.

Op naar het vierde rondje, deze is wat langer en heeft een aantal leuke puzzels, de eerste is zeer makkelijk, de tweede is voor ons ook niet moeilijk al hoor ik achteraf van anderen dat zij er meer moeite mee hadden gehad. Bij het volgende punt gebruiken we het internet van Carolaa, dat weten we allen niet en is een feitenvraag. Gelukkig zien we bij het volgende coördinaat dat we goed zagen. Een aantal punten verder hebben we weer een vraag, gelukkig heeft Bassmania alle mails mee met de vragen daarop, waardoor hiervoor ook de vragen snel zijn beantwoord. Bij de laatste opdracht komen we als we bovenaan beginnen er niet gelijk uit, maar als we onderaan beginnen dan hebben we gelijk een goed coördinator.

het vijfde rondje is weer wat korter, bij de opdracht verzinnen we meerdere oplossingen. Aangezien we er ook hier weer vanuit gaan dat hij toch niet al te moeilijk moet zijn nemen we de meest simpele eerst. Dit geeft een mooi coördinator. Ter plekke is de cache voor deze rondje snel gevonden (hij is jammer genoeg niet in de originele staat waardoor hij makkelijker wordt)

Op naar ronde 6, hier gaan we splitsen we maken 2 groepen van 4. We moeten goed schijnen in het bos om alle punten te vinden, maar Itserik is behoorlijk handig daarin. Bij het eindcoördinator vinden we een leuke puzzel welke Carolaa en ik snel opgelost krijgen.

Dan beginnen we met het laatste gedeelte, het gaat behoorlijk snel. De eerste opdracht is jammer genoeg kapot waardoor we het gelijk kunnen aflezen. Aangezien we nu (relatief) gezien niet al te ver van Street view zijn lopen we door de bush bush (er zou hier toch echt ergens een pad moeten lopen) naar deze cache. Hier kun je niet omheen en nadat we allemaal hebben gelogd gaan we snel verder met 666. De laatste opdracht is een lastige, even goed nadenken waar wat is en toch wel gemakkelijk dat we een aantal GPS Mag 60 en 62 hebben, daar is de cacheplek nl. vlot mee te bepalen. Met een wat grotere onzekerheid in het begincoördinaat van het begin van de laatste track gaan we weer op pad, ondertussen goed om ons heen kijkend of we een fire needle zien.
Niet al te ver van ons berekende punt zien we de laatste track, aan het eind is erg veel snoeiwerk en moeten we de cache onder het snoeihout weggraven.

We hebben de duivel verslagen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten