zondag 27 februari 2011

Zuurtjes Powertrail

Afgelopen donderdag waren de weersberichten nog goed en werd de powertrail van zuurtje ingepland. Samen met BigLion die dag op pad. Op de heenweg hadden we wat miezer regen, maar bij aankomst bij de parkeer plaats van de powertrail zag het er goed uit. De eerste wordt snel gevonden. Na 5 trailcaches beginnen we aan een korte multi COL 1: Weet je wel hoeveel tijd dat kost..... Een korte multi waar je op 2 plekken informatie moet opzoeken om vervolgens naar huis een email adres door te bellen (ik heb geen telefoon waar je mee kan mailen e.d.) en waarbij in de retourmail het co├Ârdinaat van de cache in staat. Alles makkelijk kunnen vinden en Jan gebeld, al snel wordt de cachelokatie doorgebeld. Via deze cache dus weer verder met de powertrail. Na weer een aantal tradi's van de powertrail te hebben gedaan het eerste punt van de volgende multi De Wildbaan. Op de terugweg van de powertrail gaan we hier mee verder.
De tradi's van de powertrail zijn goed te vinden, maar op 2 plekken wat moeten zoeken (klimop is altijd lastig) De bonus getallen zijn goed aangegeven en de eerste spoilerpaadjes zijn al zichtbaar.
Na de laatste tradi beginnen we aan de terug weg, deze is meer over verharde wegen en is een stuk saaier. Op de terug weg heb je nog 3 vragen voordat je de Bonus kan berekenen. Aan het einde van de toch met de tradi's is het al begonnen met miezer regen, op de grote weg en meer open vlakte is het echt koud aan het worden en begint het te hagelen/ natte sneeuw. Na de laatste vraag te hebben gevonden via de cache van De Wildbaan terug naar de auto om de Bonus te berekenen. Het stukje naar de Bonus met de auto gedaan waarna we de laatste 200 m in de sneeuw moesten lopen.
Toch wel leuk zo'n powertrail, het eerste bos is echt mooi om door heen te lopen. Leuk ook dat je het kan combineren met 2 multi's welke op de route liggen. Jammer dat de weersvoorspellingen niet uit gekomen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten