zaterdag 26 februari 2011

Het mysterie van Dr. NonoHet laatste weekend van de voorjaarsvakantie, deze zaterdag geen scouting dus we konden wat verder weg om een cache te lopen. Rotjong had deze in gedachten. Vrijdag thuis al wat voorbereiding gedaan, de eerste puzzel thuis opgelost en de tweede puzzel al bekeken zodat wat ik in het veld moest doen snel gedaan kon worden.
De vraag bij punt 1 snel opgelost, maar daarna zijn we zo met de route bezig dat we even de vragen vergeten. Toen dat duidelijk was is Thuishuis met zijn twee-en maar even in hoog tempo terug gelopen. Vervolgens de route zonder problemen kunnen vervolgen.
Het tweede mysterie ingevuld en gekeken hoe de route moest lopen, we bespreken twee mogelijkheden. Maar na de tekst goed te hebben doorgelezen bleef er natuurlijk maar 1 mogelijkheid over. Aan het einde blijkt dat we ook dit goed hebben doorlopen, ook hier wordt nl. de foto in de beschrijving weer herkend.
WP3 is gevonden en vlot opgelost, hetzelfde geldt voor WP4. De Wp's volgen nu gelukkig snel op elkaar. vooral de eerste 2 route zijn langere stukken.
Bij WP5 natuurlijk iets langer bezig geweest, we waren in eerste instantie van een ander pad uitgegaan maar aangezien we daar niets vonden toch maar de tweede mogelijkheid bekeken. Daar is de cache snel gevonden onder een hele stapel hout, nadien deze stapel iets minder hoog gemaakt.
Dit vonden we een erg leuke tocht om te doen, je moet toch elke keer weer nadenken en steeds op een andere manier.
Verder wordt er op een erg mooie locatie de wandeling gemaakt. Een echte aanrader en een cache welke van mij een geo d'ore heeft verdient.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten