maandag 2 mei 2011

Leo Pantera 1 en 2


Vandaag kwam BigLion een dagje naar Ommen om een aantal caches samen te doen, het werd: Panthera Leo 1, Panthera Leo 2 gecombineerd met Vechtdal 3 en Lemelerberg / Archemerberg.
Panthera Leo 1 begon wat raar, de tekst geeft aan dat je op de parkeerplaats wel kan zien wat de bedoeling is, maar je moet toch echt eerst het monument waar de titel op slaat zoeken. En daarna is het duidelijk. WP2 is weg, maar gelukkig komen we verder (nadat we eerst de verkeerde weg hadden gekozen) maar voor wp2 ga je linksaf en als je dat pad doorloopt zie je vanzelf de omheining. De rest is makkelijk te vinden.
Panthera Leo 2 is echter een veel mooiere (en langere) wandeling. Erg leuke tussenpunten, soms zijn de vragen wat verwarrend maar als je logisch nadenkt kom je er wel uit. Langs deze wandeling kom je ook langs de andere 2 caches, Vechtdal 3 begint bij de earthcache en daarna ben je al bij de cache, even heen en weer lopen dus. Voor de Earthcache hoef je niet om te lopen, het punt is ook een wp van de multi Panthera Leo 2.
Een leuke combi om te doen in een prachtig mooi gebied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten