zondag 13 november 2011

Missing in action

Deze multi staat al een tijdje op mijn "to do" list. Tijdens het after event bij Kreta vroeg Goedweerloper wanneer we deze gingen doen, aangezien het of vandaag kon of anders werd het al in januari.

Nadat thuis alles vragen zijn beantwoord en zijn gecontroleerd door de CO gaan we vandaagMissing In Action lopen. Thuishuis, Waterkolk, Sisimo en Goedweerloper

De eerste aanwijzing wordt snel gevonden en aangezien we altijd alle tools voor omzettingen bij ons hebben is de braille geen probleem.
Tot de Stripkaart gaat alles voorspoedig, tussen X9 en X10 gaat het wat fout, we komen niet goed uit. Het pad waarvan wij denken dat we moesten laten vallen was al het pad waar we in moesten. Kennelijk tellen de poortjes naar het veld ook mee als paden. Gelukkig is het een uitgebreide stripkaart en komen we door de tekening van het water weer op het goede pad. De kleine paden van ca. 2 meter naar de beek (waar je vervolgens niet verder kan) tellen ook mee als paden, beetje raar. Maar Na X0 kaar het weer voorspoedig en lopen we de stripkaart zonder problemen uit.

De cache is zo gevonden, nadat we weer bij de auto waren even koffie met wat lekker genomen.
Een leuke cache om te doen, de wandeling is erg mooi.
In totaal een kleine 2 uur over gedaan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten