zondag 27 november 2011

Space - The Final Frontier


Als je een leuke wherigo wilt lopen is Space - The Final Frontier een goed idee. Hij heeft een 4 sterren difficulty maar dat valt best mee. Je moet wel steeds terug in je menu om steeds goed rond te kijken en de opdrachten zijn steeds verschillend. Ook moet je op de sterrenkaart lijnen trekken.
De opdrachten zijn goed te doen, al zijn sommige in eerste instantie wat onduidelijk maar na wat uitprobeersels krijg je wel een tip.
Je krijgt heel wat informatie en toch moet je ook vaak informatie opzoeken in het veld en invoeren. Gelukkig zijn het geen vragen over de informatie welke je hebt gelezen.
Ondertussen wel vaak opslaan aangezien hij nog wel eens vast kan lopen.
Aangezien Rotjong zijn Iphone mee had een heel aantal geluidsfragmenten kunnen horen, jammer genoeg wilde de Iphone na WP4 niet meer meewerken en blijven we over met de GPS-en. Aan het einde zit er zelfs een coordinatenchecker op.
De stash is vlot gevonden.
Kortom ene leuke wherigo waarbij alle mogelijkheden wel zijn toegepast. Wel met regelmaat de wherigo opslaan voor het geval hij vastloopt. Voor de rest kun je hem eigenlijk niet fout lopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten