zondag 22 januari 2012

Twente wederom leeg


Na een ochtend en gedeelte van de middag klarinet te hebben gespeeld was ik toch al om 14 uur thuis, dan kunnen we ook nog wel even twente rondrijden.
We beginnen met Kerkenserie Almelo - St. Paulus, Kerkenserie Almelo - St. Georgiusbasiliek en Kerkenserie Almelo - St. Jozef. De mysteries zijn niet al te moeilijk als je de goede link hebt. De multi is zeer kort en snel opgelost.
Vervolgens doorgereden naar: Kauwgomkunst welke niet makkelijk te vinden is. We komen midden op het gras uit en na een hulplijntje wordt het duidelijk waar we heen moeten, zitten dan ca 13m van ons 0-punt. Later is het co├Ârdinaat angepast.
De laatste in twente: De Braadpan, na wat bij het bord te hebben gekeken toch maar eens op de GPS gekeken, toen werd het duidelijk dat ik een nano moest zoeken. Ik kon hem er net uitpeuteren.
Nu we voldeden aan 30 Mysteries an einem Tag (Challenge Cache) moesten we natuurlijk nog wel langs, ter plekke stond Schwanie al te loggen. En na wat kletsen gingen we op weg naar huis. Erg leuk om Schwanie een te ontmoeten, we hebben al een aantal caches van hem gedaan welke soms erg lastig zijn om te doen. Gelukkig is hij altijd bereid om te helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten