zaterdag 14 januari 2012

Willem Wever serie en Reis om de wereld in 1 dagOp 14 januari samen met Carolaa en Biglion de 2 mysterie serie's willem wever serie en
Reis om de wereld in 1 dag gedaan.
En dit allemaal om te voldoen aan 30 Mysteries an einem Tag (Challenge Cache).
Willem Wever is een eenvoudige mysterie serie waarbij je filmpje uit de oude doos moet bekijken. De vragen staan allemaal op volgorde dus makkelijk te doen. Zelf is het rondje erg kort, de caches liggen nog net niet 161 m van elkaar. De caches zijn elke keer op dezelfde manier verstopt en makkelijk te vinden. Wij hebben het op de fiets gedaan en waren binnen 3 kwartier rond. De ronde zou met de auto te doen zijn maar de weg is vrij smal.
Reis om de wereld in 1 dag was er leuk om te doen, de fietsronde is ca 30 km. Met de mysteries ben je wel iets langer bezig en zelf heb ik ze wat verspreid over een aantal dagen.
De caches zelf zijn makkelijk te vinden. En de fietsroute was erg mooi. Het water stond zo hoog dat we een deel over een dijk moesten lopen, maar dat mocht de pret niet drukken.
Onderweg Thuiswerk MR-CL 5 kunnen loggen.
Tegen 14 uur waren we ook klaar met deze ronde en zodoende nog ruim tijd over voor de volgende mysteries: Challenge: 1000 founds in a year waar we afgelopen 2 jaar aan hebben voldaan, DCGeopoly.... welke erg lastig is en we blij zijn dat we een lege fles en water in de buurt hadden, Top 2000 editie 2011 een cache waar ik toch wel druk mee ben geweest, een collega cacher noemde echter nog een groot deel zo op waardoor het voor mij wat makkelijker werd. Toch hadden we er nog een foutje in maar de volgende dag kwam ik er toch achter waar die zat. En op de terug weg naar huis de laatste:
Een simpele encryptie de laatste cache in twente en die moet natuurlijk wel weer weg. De mysterie was een makkelijke en de cache was zo boven gevist. Dit is een cache die aan de binnenkant niet lang droog blijft.
Een leuke dag met 49 mysteries!!
Reis om de wereld in 1 dagGeen opmerkingen:

Een reactie posten