zondag 29 januari 2012

DeventerVandaag gingen de kids de hele dag mee en mocht ieder een multi uitzoeken, erom heen werden er wat caches door ons uitgezocht. Het was een koude dag en we hebben het dus niet zo heel lang gemaakt.
De eerste was door Rick uitgekozen Ulebelt kinder cache, een leuke kindercache al was het vandaag te koud om er te spelen. In de zomerdag met jonge kinderen een aantrekkelijke kindercache, al vraag ik me dan wel af of je ongezien kan logegen. Hierna gaan we de zeer korte multi Vlag in top bij Moos1 doen. Niet moeilijk. Een paar 100 m verder ligt de korte multi De Bannink hierbij werken ze met een stripkaart, een goede oefening voor de kids dus. Wel vragen we af of de coordinaten van het parkeerterrein en het beginpunt niet is opgedraaid. Je moet beginnen waar het multi teken zich bevindt.
Ondertussen een aantal tradi's em opgeloste mysteries om de laatste multi te lopen welke door Simone is uitgekozen Baarlerhoek. We doen hem deels met de auto en nadat we WP1 en 2 hebben gevonden rijden we naar het being van de weg van WP3. Nadat we Wp3 en Wp4 hadden gevonden ging Jan terug naar de auto en wij liepen verder naar WP5. Onderweg kwamen we echter de stash al tegen.
Een erg leuke dag waarbij de zon zich jammer genoeg niet liet zien waardoor het behoorlijk koud bleef.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten