zaterdag 4 februari 2012

Twente en ten noorden ervan

Op deze koude dag een aantal caches gedaan, BigLion vergezelde ons.
We begonnen met een eenvoudige benenstrekker Doarle Roonds . Geen moeilijke vragen en met flink doorlopen is het met deze kou te doen. De stash zit wel in de grond, maar dusdanig dat hij niet vastgevroren is.
Vervolgens rijden we naar Besthmen, Steile Oever we krijgen het putje niet gevonden en bellen carola. Met haar hulp toch het putje unnen lokaliseren. Hij lag onder een bult zand, en als alles is bevroren is alles hard. Het putje met een schroevendraaier en een tang moeten openen, hij was echt vastgevroren.
Dan volgt er een korte multi B.L.r.L Kikkerpoel aan het eind kunnen we genieten van de schaatsende kinderen, wel van te voren de beschrijving goed lezen want anders heb je de noodzakelijke haak niet bij je!!
Rustpuntje tussen het riet is de volgende tradi, een large dus niet echt te missen. Het is nu rustig op de camping en we kunnen rustig loggen, de camping lijkt me wel leuk, jammer dat we alle caches hier in de buurt al hebben gehad.

Dar dicht bij ligt Welkom in Lemelerveld 1 waar wij met ons co├Ârdinaat aan de verkeerde kant van het water uitkomen, maar de hint is zo duidelijk dat het niet kan missen waar je moet zijn.

'n bult zaand ligt in een gedeelte welke wij nog kennen van die keren dat we naar de camping de Zandstuve ginden (een aanrader met kinderen tot 10 jaar). We vinden er wel een paaltje waar een coorindaat op staat, mm dat is raar dat mag helemaal niet. Het paaltje uitgebreid bekeken maar niets te zien. Het was echter wel een goed uitgangspunt blijkt er na een hulplijntje. We moeten alleen het paaltje van onderaf bekijken en daar zien we inderdaad de stash zitten. Erg lastig verstopt.

Op weg naar huis rijden we langs Banthum waar inderdaad al een hond op zoek is naar de cache. Een simpele oppakker maar leuk gedaan!!
Hut Mariaborch ligt vlakbij een parkeerplaats waar we met het Kouwe Kouwe event ook al waren. Het is een zeer korte multi waarbij vragen in een mariakapel moet worden opgezocht. De stash zelf is vervolgens vlak bij de auto. Daarna lekker een patatje gegeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten