zondag 21 oktober 2012

Goede Vangst, Hesseln rondumme en Havezate De Klencke

We hadden voor het snertevent de fietsen meegenomen, de series Goede Vangst en Hesseln rondumme al vaker tegen gekomen. Hesseln rondumme is eigenlijk alleen met de fiets of lopend te doen. Veel traditionals zitten aan wegen waar je niet met de auto kan komen.
De Goede vangst ligt er redelijk bij, de bonus is echter weer vlakbij #1, zodoende is een combinatie met Hesseln rondumme wel goed te doen. Hesseln Rondumme is een grapige serie maar welke hoog nodig toe is aan onderhoud. logboekjes zijn vol en vaak zijn er briefjes bij in gepropt. Jammer.

Bij het voorbereiden zagen we dat we onderweg langs Havezate De Klencke, hier waren we al over getipt en het is parel van de maand juni geworden. Aangezien we vanmorgen vroeg zijn vertrokken en we de nodige uurtjes nog hebben we hem in de GPS staan en de attributen meegenomen. Dit is echt een aanrader om te doen, leuke tussenpunten en afwisselende opdrachten. Neem er wel de tijd voor want je bent wel een paar uurtjes zoet.

(Hieronder worden we net als hulplijntje gebeld en vinden de kids al wat we nodig hebben)
Daarna fietsen we nog snel naar het dorp waar we (klein) Rondje Hesseln op de fiets doen. We maken wel een klein foutje maar dat geeft geen problemen om de stash te vinden.
Dan is het echt tijd om naar de auto te fietsen, onderweg natuurlijk nog wel de tradi's meegepakt waar we langs fietsen en de bonus van de Goede vaart waarvan het logboekje kletsnat is en uit elkaar valt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten