zondag 7 oktober 2012

Multi's rond Lochem

Vandaag zou het een mooie herfstdag worden, zonde om binnen te blijven zitten. Samen met de kids en een logé Syste gaan we op pad. Rond Lochem hebben we nog een heel aantal multi's liggen en zodoende gaan we die kant op. We beginnen echter met de tradi Hoger dan je denkt een vogelhuisje hoog in een boom welke je met een touw naar beneden kan laten zakken.
De Kale Berg is een wandeling welke je voor de Achterhoek en Liemers TOP25 To Move Challenge moest maken, deze hebben we 2 jaar geleden al gelopen en gelogd en nu was hij apart uitgekomen als multi. De cacheplek was echter hetzelfde gebleven en zodoende konden we gelijk naar het eindpunt lopen.
Daarna gaan we verder met een aantal zeer korte multi's Het Evenemententerrein en Lekkers! van De Broer, beide multi's met 1 tussenpunt om vervolgens de cache te vinden.

Bij het voorbereiden van De beukenboom lees ik dat de laatste geocacher de waarde voor "X" niet kon vinden maar vervolgens zonder problemen de cache kon vinden, aangezien je die op het laatste wp moet vinden en daarmee de cache lokatie kan bepalen probeer ik dat thuis al te bepalen. Er blijkt inderdaad maar 1 punt welke aan de cachebeschijving te voldoen en daar ligt inderdaad de cache. Niet geheel de bedoeling maar wel leuk als het een keer lukt.

De laatste wordt wel weer echt gelopen, onze laatste multi voor vandaag is Killed in 1944. Met 3 sterren difficulty had ik hem echter moeilijker verwacht dan dat hij is, een simpel heen en weer wandelingetje. Maar wel zien we mooie paddenstoelen onderweg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten