zondag 17 februari 2013

Dwars door Gelderland etappe 1-5


Vandaag begin ik samen met Carola een de route Dwars door Gelderland, het streven is om de eerste 4 etappes te lopen. Dat is ca 27 km. Jammer genoeg is Carla van TeamBerli ziek en kan ze niet meelopen.
We beginnen in het dorp Hierden waar we natuurlijk beginnen met de stip op de kaart. Daarna lopen we het dorp uit en komen we op een houten pad waar we wat voorzichtig over moeten lopen. Met een kleine routewijziging kunnen we langs vuurkuil lopen.
De eerste etappe ronden we vervolgens af. De tweede etappe gaat gelukkig meer door bos via kleinere paden, ook daar kunnen we door de route iets anders te lopen weer langs een tradie. Rond half 12 vinden we de tweede cache van dwars door Gelderland.
Na wat gerust te hebben lopen we over de heide, daar kan ik zelfs mijn jas uit doen want de zon schijnt behoorlijk. Vervolgens komen we langs een multi waarbij we de wp's al een keer hadden bezocht maar door tijdgebrek toen niet hadden gelogd, nu stond hij opgelost in de GPS en komen we er practisch langs. Tijdens de volgende etappe komen we langs een mooi huis waar we door de tuin lopen, even later komen we bij pauwen uit en 1 heeft de veren uit staan.
Na etappe 3 te hebben afgerond komen we in een bos waar de sneeuw zelfs nog ligt. Rond 15.15 uur ronden we de 4de etape af. We hebben nog puf en tijd om te beginnen met de vijfde etappe. We merken dat het een andere cachelegger is dan de vorige, de vragen zijn anders en we zijn soms best een tijdje bezig om de antwoorden te verkrijgen. In eerste instantie dus ook een fout gemaakt voor de cache zodoende 1 wp na moeten tellen a.d.v. de foto's. Niet veel later komt Jan al onze kant opgelopen en kunnen we, naa bijna 38 km te hebben gelopen, eindelijk weer plaatsnemen in de auto. Op de terugweg natuurlijk geƫindigd in de Mac.
Een gezellig maar erg vermoeiend dagje, volgende maand weer een dag plannen om de etappe te vervolgen.Waypoint Type Met Stip op de kaart...Hierden Found it Found it
Waypoint Type De Vuurkuil Found it Found it
Waypoint Type Dwars door Gelderland - Etappe 01 Found it Found it
Waypoint Type Rumelshof #2 Found it Found it
Waypoint Type Dwars door Gelderland - Etappe 02 Found it Found it
Waypoint Type Toeristisch Ermelo Anders 8 Pau(w)ze Found it Found it
Waypoint Type Dwars door Gelderland - Etappe 03 Found it Found it
Waypoint Type Thuis op de Veluwe - Garderen Found it Found it
Waypoint Type Dwars door Gelderland - Etappe 04 Found it Found it
Waypoint Type Dwars door Gelderland - Etappe 05 Found it Found it

Geen opmerkingen:

Een reactie posten