zaterdag 2 februari 2013

Into The Dark

Vanavond gaan we samen met Ligfietsbunny, Lion 251, Technicum, Nyh, Carolaa en Waterkolk deze nachtcache lopen.
Voor de tijd eerst een andere gedaan en onderweg kom je practisch langs een tradi. We beginnen met de eerste opdracht: een morse geluid. Na alles te hebben genoteerd (denken we) krijgen we eigenlijk alleen een Noordcoordinaat. Maar daarmee komen wij wel verder, een deel van de groep blijft wat achter en luistert het nog een keer af. Ondertussen hebben wij het tweede wp al gevonden zodat er een splitsing in de groep komt. Wel zo fijn want nu hebben we een groepje van 5 personen en een groepje van 4 personen zodat je zelf alle opdrachten goed kan zien en doen. De tweede opdracht is binair, niet heel moeilijk en met dat coordinaat zij we snel weer weg als we het andere groepje nog even zien. De QR code van de derde opdracht krijgen we moeizaam ingescand, hij is best groot. De opdracht zelf geeft geen problemen. Daarna krijgen we weer een braille lampjes opdracht welke heel erg snel gaat, maar de 1 noemt op en de ander schrijft waardoor het toch vlot gaat.
Er volgt nog een opdracht met blacklight en een makkelijke opdracht waar je de centimeter bij nodig had, de andere groep had een schuifmaat welke handiger werkt bij deze opdracht maar niet noodzakelijk.
Na de tradi onderweg komen we bij 1 van de laatste opdrachten, hier weer een morse teken en na alles te hebben opgenomen evne kijken wat we ermee moeten. Jammer genoeg blijkt mijn magneet niet sterk genoeg maar de andere groep komt er al aan en Technicum heeft een sterkere magneet waardoor het wel werkt. De opdracht is niet moeilijk en we gaan als 1 groep verder.
Bij de volgende opdracht komen we niet verder, we kunnen niet mailen. Dan maar een TJ (Telefoonjoker) gebruikt om de cache te vinden, alle opdrachten hadden we toch al gehad en de opdracht welke je per mail krijgt is goed te doen met gevarenzones. Als je in de buurt komt van de cache is hij niet moeilijk te vinden.
Grappige wp's, veel waar je een batterij moet gebruiken en waarbij je verschillende soorten codes moet gebruiken. Hij is niet heel erg moeilijk als je alles bij je hebt. Het is echter wel een must om te kunnen mailen en van de groep na ons (fotofront, sanozo, smedes en nog wat anderen) heb ik begrepen dat het bereik in het bos erg slecht is.

Found it
02/02/2013 Into the Dark  Visit Log
Found it
02/02/2013 Die B├╝chse der Pandora  Visit Log
Found it
02/02/2013 Stadtflur/Nordhorn 3  Visit Log

Geen opmerkingen:

Een reactie posten