zaterdag 14 mei 2011

Fietsevent
Vandaag is het Twente’s 1e Voorjaars Fiets Eventgeorganiseerd, jammer genoeg kan Jan niet mee door een brommer ongeluk.
's morgens naar de camping gereden, er stonden al de nodige auto's.
Ter plekke al snel een groepje gevonden om mee te fietsen, na het welkomswoordje van montebaldo en gezamenlijk het eerste coördinaat (welke later nog verkeerd schijnt te zijn) te hebben bepaald gaan we op pad. We fietsen met 5 teams en 8 personen. Maar onderweg komen we de nodige groepen cachers tegen.
De serie met caches is erg divers, soms zeer korte multi's welke je het beste zonder fiets kan doen. Bij een multi welke iets langer is nog wel erg moeten zoeken naar een tussenpunt maar met de telefoon in de hand toch gevonden. Daarna in colonne door het bos om huisjes te tellen en de cache te zoeken.
Verder is de variatie in verstopmethoden erg leuk zijn, sommige zijn echt heel lastig waardoor we blij zijn dat we met meerdere personen zijn.
Toch wel jammer dat je er echte goudjagers tussen heb zitten, we zitten op een gegeven moment zo in de eerste linie te fietsen dat we een beetje moe worden van dezelfde jagende cachers. We besluiten om de caches van de korte route op te pakken.
Dit is maar goed ook want #15 de Hunenborg [Tw 1e VFE] kun je niet echt een multi noemen maar hij ligt op een erg mooi plekje. Als we dit als colonne hadden gedaan zou dit niet tot zijn rest zijn gekomen.
Na het fietsen nog de kindercache gedaan en eten besteld tijdens het Social Network
Kortom een leuk dagje welke voor herhaling vatbaar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten