vrijdag 6 mei 2011

Rustpunt ReesdalDe keuze voor vandaag is of twee korte Multi of deze lang met onderweg een tradi. Het wordt de Multi Rustpunt Reesdal, we beginnen vroeg want vanmiddag komt er bezoek op de camping.
Het eerste plaatje wordt snel gevonden maar het tweede niet (achteraf een leesfout van ons) maar doordat we doorlopen vinden we toch een ander plaatje en komen we daardoor weer op de juiste route. De volgende plaatjes allen snel gevonden, we lopen door een afwisselend gebied, erg mooie wandeling. Op een gegeven moment lopen we over een heide waarvan ik op een gegeven moment zeg van dit lijkt wel een van de BIL serie, prompt komen er 2 cachers tegen welke ook aan het cachen zijn als ik vraag welke cache zij aan het doen zijn is het antwoord BIL18.
We vervolgen onze weg en zijn blij dat we weer in het bos kunnen lopen, het is nog ochtend maar het wordt al warm.
Aangezien we 1 co├Ârdinaat verkeerd hadden we ook een afwijking in de cachelocatie, maar zo moeilijk was hij niet te vinden gelukkig.
Een erg mooie route waarvan je niet in de gaten hebt hoeveel km je aan het einde hebt gelopen. Dit komt ook omdat de tussenpunten snel gevonden zijn en er behoorlijke afstanden tussen de punten zijn waardoor je lekker door kan lopen. Een aanrader voor een ieder die van mooie afwisselende wandelingen houden. Deze is eigenlijk alleen als wandeling te doen, er zijn regelmatig stukken waar je niet met de fiets mag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten