zondag 13 mei 2012

Rondje Twente

Er zijn in Twente weer de nodige caches bijgekomen de laatste tijd, de caches in Hengelo laten we liggen om te cachen voor de matrix.
Op weg naar Enschede toch maar langs de UT gereden voor W Talent: Wetenschap 1 van de talent caches. Vervolgens door naar een nieuwe mysterie Mistry Nevelig een mysterie met een grappig verhaal met een eenvoudige mysterie in de tekst. De stash ligt open en bloot tussen de hint.
Door richting Almelo voor De Boshoeve, Oppikkertje Lageveld, Mooi Almelo en Almelo toont zijn kunsten. Dit gaat vrij vlot waardoor we toch doorrijden naar De Twentse indianen


We beginnen vlot en vinden de eerste gegevens, de tweede is ook vlot gevonden en we bepalen WP3 (denken we) maar daar hoeven we nog niet te krassen en met de gevonden gegevens gaan we verder over een erg mooi pad.
Bij het volgende punt mogen we wel krassen maar is dit nu WP3 of 4?? Dit ken ik wel van scouting en moeilijk is het niet. We bepalen met de gps waar we heen moeten en als we het volgende mooie pad volgen worden we echter gebeld dat we de kids eerder van RSW moeten ophalen dan dat we dachten. (Toch handig dat ze hun telefoon mee hebben ook al mag dat niet op RSW). We moeten de wandeling dus afbreken en lopen terug naar de auto, maar tja dan zien we de indianen lopen en kunnen we het niet laten om toch even er langs te lopen.

De eigenaar van het terrein begint al te lachen en we zien dat Carolaa en Jan1345 eraan komen lopen, gezamelijk dus de stash gezocht. Ook al hebben we de wandeling niet helemaal kunnen lopen, we hebben wel genoten van het gedeelte wat we wel hebben gelopen. Keuring verzorgde WP's en je loopt langs mooie gebieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten