dinsdag 1 mei 2012

Winterswijk Dag van de Arbeid


Voor vandaag staan er 3 multi's welke dicht bij elkaar zijn op de planning, de eerste 2 veen en weer is een heen en weer loop cache, wel een grappig gebied. Eerst de cachebeschrijving goed lezen anders moet je slootje springen (net als wij moesten). De cache en de gegevens van het slot zijn snel gevonden. Hierna gaan we door naar Ook hier hebben we er een heen en weer cache van gemaakt al kan je wel een rondje lopen. Het eerste stuk is gelukkig over een houten pad waardoor we geen natte voeten kregen, later was die weg waardoor het modderiger was. De gegevens bij de toren vlot gevonden al vinden we eerst een 5 cijferig getal.


Daarna een begin gemaakt met ERG (RommelgebERGte), de eerst 3 punten waren vlot gevonden en de opgaven niet moeilijk. WP4 krijgen we echter niet gevonden en we schakelen BigLion in om een mailtje naar de CO te sturen.
We gaan verder met Kruit, Kogels en Kanonnen, gisteren hadden we het eerste gedeelte al gelopen in Bredevoort vandaag de rest. hij is nl. verdeeld over 4 plekken. De gegevens van het kanon in Groenlo zijn niet te vinden, het hele gebied wordt aangepakt en wellicht mist er nu een bordje. Op het informatiebord onderaan staat niet het gewicht van de kanon. Hierdoor missen we een heel gedeelte van het coordinaat, die we dus variabel maken ervan uit gaande dat de rest wel klopt. Terwijl ik over een voetpad loop om te kijken of ik een groen karretje zie gaat Jan met de kids naar de andere kant rijden. En daar komt hij bij een Top plek het juiste info bord tegen wat ook in de cachebeschrijving staat. Gelukkig is het groene karretje welke bedoeld wordt in de hint niet al te klein en vinden we dus wel de stash. Kennelijk hadden we het huisnummer in Bredevoort ook verkeerd genoteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten