vrijdag 4 mei 2012

Winterswijk 4 mei


Na Winterswijk leeg te hebben gemaakt gaan we verder met Aalten, we gaan op de fiets. We moeten omfietsen en zodoende gaan we eerst langs Gewoon een mooi plekje (2). Vervolgens fietsen we door naar Loohuis & Ringkamp, een eenvoudige multi welke goed met de fiets te doen is. Niet veel later vinden we een nieuw logrolletje.

bij Het Smees Begin ik bij de parkeerplaats maar de beschrijving te lezen, dit is ook maar goed ook want het multi teken staat bij het huis "het Smees" zelf. Het graf is vernield en het gegeven kunnen we daar niet vinden, gelukkig hebben we internet en is dat getal vlot ingevuld. De andere punten leveren geen problemen op.

Van Landgoed "het Walfort" maken we een heen en weertje. De laatste vraag kunnen we al beantwoorden bij wp3 en terugfietsen is dan makkelijker. De stash vinden we op een grappige plek, leuk verzonnen.
Op de terugweg fietsen we langs AVE - JEROEN - XXXV, op Koninginnedag was het wel erg druk. Terwijl we er rustig bij gaan zitten vind ik ineens een boek volgens hint, pff gevonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten