donderdag 3 mei 2012

Winterswijk 3 mei

We proberen vandaag ons doel van de vakantie te halen: Winterswijk leeg.
We beginnen maar weer met ERG (RommelgebERGte) en metde extra hint van de CO komen we vandaag wel verder en vinden we later ook de stash!!

Daarna gaan we Winterswijk in om Mondriaan te lopen, ook hier is het de tekst goed lezen en onderweg goed opletten. De punten zijn echter goed te vinden en niet veel later is de de stash gevonden.Daarna gaan we verder met Huininkmaatpark, deze hadden we gisteren niet gevonden maar op de camping zag ik dat je het bedrijf rechts moest hebben en wij hadden links. Vandaag dus terug naar dat punt maar er is geen bedrijf te zien, dan maar dat gegeven variabel stellen en hoog beginnen. en daar is de stash al vlot gevonden.

Aandacht en Respect is een cache waar we gisteren ook al aan begonnen zijn, de 1ste 2 punten liggen in Winterswijk en er iets ten noorden van. Toen kwamen we steeds niet lekker uit met de coördinaten. 's avonds rustig ernaar gekeken tot we de coördinaten wel goed hadden en het laatste punt is heel zuidelijk van Winterswijk. Het laatste punt is goed te combineren met Zwerfkeien (Fiets) Cache. Een niet al te makkelijke cache omdat de vragen op meerdere manieren beantwoord kan worden, of wij denken te moeilijk dat kan ook. Het dier is niet makkelijk te herkennen, 's avonds ook maar even op internet opgezocht.
147+ ligt nu om de hoek, een mooie stashplek vinden we hier. Keurig verzorgd.

Daarna wordt Bekendelle gelopen, een prachtig bos en als je eenmaal aan het zoeken en het rekenen bent gewend een niet al te moeilijke cache. Wel goed de hints lezen anders mis je 1 "b". De stash is vervolgens vlot gevonden, daarna eten we bij het restaurant lekker een pannekoek.

Al moeten we de zwerfkeien nog afronden, we kunnen het coördinaat van Griffel al bepalen. Het getal van Rotonde waren we vergeten maar ter plekke zien we dat we echt in de buurt zijn en houden we 2 mogelijkheden over. Bij de eerst was de stash al te vinden.
De laatste cache van vandaag: Zwerfkeien (Fiets) Cache hebben we in gedeelten gedaan, elke keer als we multi's gingen doen reden we langs 2/3 keien. In Winterswijk zelf kwamen we langs de laatste steen lopen en omdat we de papieren mee hadden konden we de benodigde gegevens noteren. Vandaag hadden we alle gegevens gevonden en konden we langs de cache. Na de tijd in de zon een welverdiend ijsje gegeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten