zondag 3 juni 2012
Bedevaartcache 1 - Anton der Schijn staat al langer op de "To Do List" maar aangezien het vrij ver van ons vandaan is is het er nog niet van gekomen.

Het eerste punt is vlot gevonden en vervolgens rijden we rechtdoor, later twijfelen of deze route wel de bedoeling is maar we arriveren toch op de parkeerplaats.
Daar pakken we alle papieren en gaan op pad, het eerste punt is dankzij de extra aanwijzing vlot gevonden. Dankzij de aanwijzingen op papier en welke je in het veld vindt zijn de punten goed te doen.
We hebben wel heel wat afgelachen, toch geregeld een tooltje uit de tas moeten pakken. Blij dat het fototoestel van Carola een betere zoom heeft dan de mijne gaan we na de brug verder. Bij het hek nog goed rond moeten kijken, maar ineens zag ik wat. En weer moesten we op onze knieƫn. De heilige boontjes tocht geeft geen problemen om vervolgens weer nat te worden door de boom. Er worden flink wat foto's gemaakt, zowel van de omgeving alsmede van de tussenpunten. Dit bleek later wel makkelijk te zijn. De laatste punten geven geen problemen meer en na de laatste informatie te hebben verzameld wordt om 2 manieren de cache locatie bepaald. Ter plekke is de stash vlot gevonden.

Een multi die uit 2005 komt, een ouder dus. Wij zijn al behoorlijk verwent in multi's zelf vinden we deze dus niet heel erg moeilijk al denk ik wel dat in 2005 dit een nieuwe manier van cachen was. Toch wel een aanrader, vooral om het verhaal en de uitwerking van de papieren die je mee moet nemen. De informatie van de tweede bedevaart heb ik nu al binnen. Een kijken of we die kunnen combineren met een vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten