zaterdag 30 juni 2012

Leonardo in Burgsteinfurt?


Leonardo in Burgsteinfurt

Rotjong wilde een leuke multi lopen als 2000ste cache, hij had Leonardo in Burgsteinfurt? in gedachten.
Nadeel was dat het eerste wp al om 13 uur ging sluiten, dus 's morgens moest Jan wat sneller sporten zodat we toch redelijk op tijd weg konden.

Bij het eerste punt even flink in de boeken gekeken, aangezien Ozzie ook mee was bleef Marco buiten wachten, daarna gezamelijk naar wp 2.
Vlot lopen we door om daarna 2 punten uit te rekenen. Het getal wat we denken ligt best ver weg en we gaan eerst naar het punt wat dichterbij uitkomt. Dat bleek een juiste keus te zijn.

De volgende puzzel is op meerdere manieren te leggen maar op 1 manier krijgen we een juist coordinaat eruit.

De volgende puzzel is best te doen, na wat proberen zien we ook daar een logica in. Vervolgens komt de crime van vroeger om de hoek kijken, vroeger had ik daar al moeite mee, maar uiteindelijk krijgen we die ook goed en het duurt een tijdje voor we die code vervolgens doorhadden. Op het volgende punt komen we de CO Wizardland tegen die bezig is met een controleronde, wel zo fijn voor ons want de puzzel herkennen we wel maar de juiste Duitse vertaling niet. Hij loopt gezellig even mee.

De volgende punten vinden we makkelijker, de juiste versleutelingen vinden we snel (toch handig als je alles van MyGeoTools hebt geprint). Het voelspelletje vond ik zelf erg leuk!

De stash is helemaal super!! Goed gemaakt !! De versleuteling bij de stash is behoorlijk pittig. Neem dan vooral je smartphone mee, waarmee je het moet versleutelen staat er gelukkig bij.
De afstand valt reuze mee en omdat de punten niet heel erg ver uit elkaar liggen is hij zeker ook goed te voet te doen. Erg leuke puzzels, welke goed zijn op te lossen als je van te voren de listing goed leest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten