zondag 3 juni 2012

Chateau Neubourg


Gisteren de Lanaker Canals Trail gefietst en overnacht bij een B&B in Maastricht. Zodoende vandaag tijd voor een aantal multi's in het zuiden van het land met een hoop favorieten en Geo d'Ore's. Chateau Neubourg wordt als eerste gelopen. Een multi van 10 km door een heuvelachtig gebied.

Alle wp's al in Gc Buddy voorbereid, dit scheelt rekenwerk in het veld. Zeker bij deze multi is dat wel makkelijk. De eerste punten makkelijk te vinden en al snel bevinden we ons in het bos en langs leuke beekjes. Het vergezicht is jammer genoeg minimaal aangezien we in de regen lopen. Gelukkig had Carola nog een extra paraplu in de auto.

Het gebied is leuk gevarieerd, soms door het bos en andere keren weer langs de bosrand zodat je over de velden heen kan kijken.


Na het rondje Maria gaat het fout, we hadden toch goed op de plaatjes gekeken en hadden gemeend dat 2 geen plaatsnamen waren maar een latijnse tekst. Kennelijk dacht de CO daar anders over.
Maar we vervolgen onze weg via, een onderhand glibberig, paadjes naar beneden en komen bij het bruggetje. Daar niets kunnen vinden (later zie ik dat er een extra hint bij staat) en op de gok verder. We komen wel bij fonteinen uit maar kennelijk niet de goede.
Aangezien we inmiddels drijfnat zijn gaan we eerst koffie met vlaai eten, we zijn tenslotte in Limburg en dan hoort vlaai er minimaal bij.
Daar proberen we andere getallen voor W en dan komen we bij een grote waterplas uit, na de koffie gaan we dus wat teruglopen. Dar ter plekke is maar 1 licht en met die gegevens gaan we de stashlocatie bepalen.
Daar zien we de poort waar alleen waardige geocachers door mogen en vinden we al snel de stash.
Een mooie wandeling, jammer dat het niet droog was anders hadden we meer van het uitzicht kunnen genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten