zondag 3 juni 2012

Quest for the Joker 1 - The hidden Card Trail

The Hidden Card Trail
Daarna is de het de beurt aan "de parel van de maand" van Globalcaching Quest for the Joker 1 - The hidden Card Trail.
Het eerste punt is altijd even lastig te vinden, er ligt hier vrij veel los hout en we speuren wat rond. en dan wordt er toch vlakbij het 0-punt het eerste punt gevonden. De opdracht wordt uitgevoerd al hebben we daar het attribuut niet meer voor nodig.

De volgende punten zijn goed te vinden en ook de tweede opdracht bij elke plak geeft geen moeilijkheden. al gebruiken we op 1 punt liever ons eigen tooltje aangezien het bijgevoegde tooltje niet heel handig is.
Vervolgens lopen we in op een speurtocht van een kinderdagverblijf, ze hebben het erg leuk opgezet maar jammer dat het nu net in dit bos moet gebeuren.
Gelukkig zien wij bij het volgende punt het doosje zo al zien liggen en lopen we met doosje verder, nadat we de opdracht hebben uitgevoerd (hier moesten we wel even goed kijken mede doordat we niet gezien willen worden) plaatsen we het doosje snel terug.

Gelukkig komen we nu weer op een punt dat we de kinderschare niet meer tegenkomen. Op de steile kant ziet Carol gelukkig vrij snel het volgende doosje.
De administratie is netjes bijgehouden en dat blijkt ook uit het controle getal, na de cachelokatie te hebben ingevoerd gaan we weer via de sliert kinderen verder.
Ter plekke is de stash niet te missen, heb nog geprobeerd om hem verder in te graven maar dat is niet echt gelukt.
Een leuke cache met leuke opdrachten welke niet echt moeilijk zijn. Vooral omdat je meerdere opdrachten per lokatie moet doen. Erg afwisselend. Alle tooltjes welke je nodig hebt zitten (nog) in de doosjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten